Logó

FOGLALJA LE KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINKAT, KIZÁRÓLAG A WEBOLDALUNKON

layer slider

ÉLVEZZE A DIGITÁLIS KÖRNYEZET ÁLTAL NYÚJTOTT LEHETŐSÉGEKET

TÖLTSE LE A TMRW HOTELS APPLIKÁCIÓT ÉS ÉLJEN AZ ALÁBBI KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOKKAL

Élvezze a gyors és érintésmentes bejelentkezés élményét, akár már 72 órával érkezés előtt. Használja kulcsként okostelefonját a szobába való bejutáshoz és támogassa ezáltal a környezetbarát és papírmentes működésünket. Utazás napján jelentkezzen ki néhány kattintással okostelefonja segítségével.

 

Töltse le a TMRW Hotels applikációt.

Nézze meg videónkat és ismerje meg a rendszer működését. Kattintson ide.

Hozzon létre egy új fiókot vagy jelentkezzen be a már meglévő fiókjával.

A regisztráció befejezése után jelentkezzen be, majd válassza a „Már van foglalásom” opciót. 

Adja meg a foglaláskor kapott azonosítót, válassza ki az érkezés dátumát, majd nyomja meg a „Hozzáadás” gombot. 

Jelentkezzen be akár 72 órával érkezés előtt. Válassza a „Bejelentkezés” gombot és adja meg személyes adatait. Ha másokkal együtt érkezik, regisztrálja őket is. Amint a szobája érkezés napján rendelkezésre áll, a rendszer megküldi Önnek a szobakulcsát az applikáción keresztül. Ezzel egyidőben a regisztráció során megadott vendégek is megkapják a szobakulcsot telefonjukra.

 

FIZETÉS: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a TMRW Hotels applikáción keresztül történő online bejelentkezéssel Ön hozzájárul, hogy a szállásdíj, valamint a vonatkozó adók (áfa és ifa) a garanciaként megadott hitel-, vagy bankkártyán az érkezést követően terhelésre kerülnek. Amennyiben a fizetéshez egy másik kártyát szeretne használni, kérjük forduljon érkezéskor a recepcióhoz! (Amennyiben a szállásdíj a foglaláskor már rendezve lett, a fenti kondíciók nem vonatkoznak Önre.)

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. Bízunk benne, hogy hamarosan szállodánk vendégei között köszönthetjük Önt is!

FOGLALÁS INDÍTÁSA