Logó

FOGLALJA LE KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINKAT, KIZÁRÓLAG A WEBOLDALUNKON

layer slider

ÉLVEZZE A DIGITÁLIS KÖRNYEZET ÁLTAL NYÚJTOTT LEHETŐSÉGEKET

TÖLTSE LE A TMRW HOTELS APPLIKÁCIÓT ÉS ÉLJEN AZ ALÁBBI KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOKKAL

Élvezze a gyors és érintésmentes bejelentkezés élményét, akár már 72 órával érkezés előtt. Használja kulcsként okostelefonját a szobába való bejutáshoz és támogassa ezáltal a környezetbarát és papírmentes működésünket. Utazás napján jelentkezzen ki néhány kattintással okostelefonja segítségével.  

 

Töltse le a TMRW Hotels applikációt.

Nézze meg videónkat és ismerje meg a rendszer működését. Kattintson ide.

Hozzon létre egy új fiókot vagy jelentkezzen be a már meglévő fiókjával.

A regisztráció befejezése után jelentkezzen be, majd válassza a „Már van foglalásom” opciót. 

Adja meg a foglaláskor kapott azonosítót, válassza ki az érkezés dátumát, majd nyomja meg a „Hozzáadás” gombot. 

Jelentkezzen be akár 72 órával érkezés előtt. Válassza a „Bejelentkezés” gombot és adja meg személyes adatait. Ha másokkal együtt érkezik, regisztrálja őket is. Amint a szobája érkezés napján rendelkezésre áll, a rendszer megküldi Önnek a szobakulcsát az applikáción keresztül. A liftek, valamint a parkoló használatához szintén az applikációt veheti igénybe az Ajtónyitás gombra kattintva. Ezzel egyidőben a regisztráció során megadott vendégek is megkapják a szobakulcsot telefonjukra.

 

    

 

FIZETÉS: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a TMRW Hotels applikáción keresztül történő online bejelentkezéssel Ön hozzájárul, hogy a szállásdíj, valamint a vonatkozó adók (áfa és ifa) a garanciaként megadott hitel-, vagy bankkártyán az érkezést követően terhelésre kerülnek. Amennyiben a fizetéshez egy másik kártyát szeretne használni, kérjük forduljon érkezéskor a recepcióhoz! (Amennyiben a szállásdíj a foglaláskor már rendezve lett, a fenti kondíciók nem vonatkoznak Önre.)

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. Bízunk benne, hogy hamarosan szállodánk vendégei között köszönthetjük Önt is!

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. Bízunk benne, hogy hamarosan szállodánk vendégei között köszönthetjük Önt is!

FOGLALÁS INDÍTÁSA